BOSCH®

Bosch logga
BOSCH®

Batterier från BOSCH övertygar genom kvalitet, tillförlitlighet och innovativ teknik. BOSCH är väldens största återförsäljare av bildelar och först när alla stränga tillverkningskrav är uppfyllda, går produkter i serie och tillverkas.

OPTIMA®

OPTIMA
OPTIMA®

Många batterier kan starta en motor. Få batterier kan starta en revolution! OPTIMA batterier är framtagna av den Amerikanska militären och extremt kraftfulla AGM batterier med spiralcells teknik. De saknar helt motstycke när det kommer till startkapacitet och livslängd.

 • Red-Top® är ett renodlat startbatteri.
 • Yellow-Top® är till för både start & förbrukning.
 • Blue-Top® är också “dual purpose” batteri för marint bruk.

VARTA®

VARTA
VARTA®

Adolf Müller var mannen som satte VARTA batterier på kartan och var en av männen som lämnade spår av 1880-talets uppfinnaranda av tekniska innovationer efter sig. Adolf startade Büsche & Müller i tyska Hagen och lade i ju med det grunden till VARTA, deras batteriproduktion och framgång.

 • VARTA Bilbatterier.
 • VARTA MC batterier.
 • VARTA Övriga batterier.

EXIDE®

EXIDE
EXIDE®

EXIDE Technologies finns i över 80 länder och tillhandahåller produkter och tjänster som tillgodoser behovet av lagrad elektrisk energi inom transport- och industrisektorn över hela världen. Exide batterier har funnits i batteribranschen i mer än 120 år och har lång erfarenhet av att tillhandahålla energilösningar.

TUDOR®

Tudor Logga
TUDOR®

TUDOR är en stor del av Svensk batterihistoria. Svenska Ackumulator-Fabriks AB (Tudor) bildades som dotterbolag till AFA år 1994 med sitt huvudkontor på Birger Jarlsgatan 55 i Stockholm. Det hela började i en ackumulatorfabrik som anlades i Nol på det tidigare Nols Glasbruk, fem mil från kraftverken vid Trollhättefallen och vid kommunikationslederna Göta älv och Bergslagernas Järnvägar. Denna fabrik var givetvis starten på tillverkningen av samtliga TUDOR batterier.

SONNENSCHEIN®

SONNENSCHEIN
SONNENSCHEIN®

SONNENSCHEIN är kända för sina GEL batterier och är det Tyska batterivarumärket som man refererar till som originalet i branschen.  Än så länge har ingen lyckats uppnå en cyckellivslängd som motsvarar den i Sonnenschien gel batterier. De erbjuder 3 typer av GEL batterier i både blockvariant samt i form av OPz battericeller:

 • Sonnenschein® Solar.
 • Sonnenschein® Solar Block.
 • Sonnenschein® OPzV Solar.

BANNER®

Banner Logga
BANNER®

Genom att ständigt upprätthålla högst möjliga kvalitets nivå åtnjuter BANNER batterier ett mycket gott rykte internationellt sett för sina batterier. De är verksamma inom många energi försörjningsområden och tillverkar batterier till bland annat bilar, båtar, gaffeltruckar och lyftanordningar. Det var inte utan anledning som Banners bilbatterier vann TESTFAKTAS hårda bilbatteri test (2015)!

 • BANNER Bilbatterier.
 • BANNER MC batterier.
 • BANNER Övriga batterier.

YUASA®

YUASA
YUASA®

YUASA är världens näst största tillverkare av batterier. Många känner igen YUASA MC (motorcykel) batterier & industribatterier men YUASA batterier sitter ofta som orginal i bland annat Toyota, Mercedes. YUASA prioriterar alltid kvalité vilket lett till att de idag finns representerade i NASA satelliter och BOEING flygplan. I Norden erbjuder YUASA er ett stort lager av varierande modeller för ert ändamål och kunnig personal.

 • YUASA MC Batterier
 • YUASA Övriga batterier

CROWN®

CROWN
CROWN®

CROWN batterier är den Amerikanska motsvarighet till Tojan batterier. Både CROWN och Trojan är så kallade “Deep-Cycle” eller traktionära batterier. De är riktigt prisvära alternativ till GEL och AGM batterier vid tuffa förbrukningsjobb i liftar, golfbilar och andra förbrukningssyften.

 •  Jämförelsetabell (TROJAN vs CROWN).

TROJAN®

TROJAN
TROJAN®

TROJAN är en Europeisk motsvarighet till CROWN batterier. TROJAN batterier är förstklassiga traktionära batterier och dessa deep-cycle modeller är nästan lika uthålliga som AGM batterier men kan vid tillfälle inhandlas till en bråkdel av priset!

 •  Jämförelsetabell (CROWN vs TROJAN).

ODYSSEY®

ODYSSEY
ODYSSEY®

NORTHSTAR®

NORTHSTAR
NORTHSTAR

DEKA®

DEKA
DEKA

CTEK®

CTEK
CTEK

DURACELL®

DURACELL
DURACELL

GP®

GP
GP

ENERGIZER®

ENERGIZER
ENERGIZER

ENERSYS®

ENERSYS
ENERSYS®