Laptop batteri

Batterier till din bärbara laptop dator har alltid ett artikelnummer. Detta nummer måste du identifiera innan du kan börja söka efter ett nytt laptop batteri. Har du redan hittat artikelnumret för laptop batteriet? Då behöver du bara ange detta i sökfältet på förstasidan för att få förslag på datorbatterier från flera olika tillverkare så som Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Lenov, Samsung, Sony m.fl.

När du hittat vilket batteri du behöver till din laptop är det viktigt att hitta en batterileverantör som har en hög lageromsättning av just datorbatterier när du ska köpa ett sådant. Det är nämligen så att allt som oftast oavsett om du batteriet du köper är original eller en piratkopia så kommer de oftast från Kina i ju med detta utsätts batterierna för skador till följd av urladdning under de långa transporterna.

Köpa datorbatterier & laptop batterier

Leverantörerna vi listar här på Rabatterier.se är är kvalificerade återförsäljare och ser med stolthet till att alltid lagerhålla fräscha datorbatterier. Våra batteributiker lämnar dessutom minst 1 år garanti och omfattas av svenska konsument köplagen vilket känns tryggare om det skulle vara något fel på det laptop batteri du beställt eller om det inte passar av någon anledning.

Ska jag återvinna mitt gamla laptop batteri?

Batterier är farliga för miljön och ska alltid återvinnas. Laptop batterier sorteras in under kategorin elavfall då de innehåller gift men även komponenter och ämnen som återvinns på våra miljöstationer runt om i landet. Hitta din närmaste återvinning på din kommuns hemsida. Lämnar vi alla in våra laptop batterier efter att dem är förbrukade gör vi tillsammans en gemensam insats för miljön och tar tillvara på jordens resurser på ett mycket bättre sätt.