Butiker online

På den här sidan listat vi de ända butikerna som vi anser vara kvalificerade nog att sälja batterier på nätet.

Välj och vraka bland ett stort sortiment av produkter, både av batterier och batteriladdare. Sök batteri med ditt registreringsnummer eller hitta ett batteri med hjälp av överskådliga produktkategorier.

Att köpa batterier online är smart då du får tillgång till de absolut bästa priserna på nätet. De batterihandlare och leverantörer som vi rekommenderar har dessutom varit länge i branschen samt erbjuder rikstäckande leveranser och services.

1. Mekonomen.se

Mekonomen registreringssök

Mekonomen erbjuder en smidig sökfunktion på sin sida för att du enkelt ska hitta det batteri du behöver till din bil. Slå bara in den “sex siffriga koden” av din bils registreringsnummer så kommer förslag att presenteras från 3 olika prisklasser. På Mekonomen.se finner du främst Bosch batterier.

2. Laitis.se

Laitis.se

Laitis är en välkänd aktör på den Svenska marknaden, främst inom bil branschen. Som dotterbolag till till en av Sveriges största motorkoncerner vet man att de kan erbjuda både expertis och kvalité till ett lågt pris. På Laitis.se finner du framförallt Varta batterier.