BOSCH Bilbatterier

BOSCH bilbatterier är till för alla bilar. Frågan är vilket BOSCH batteri behöver Du behöver till din bil?!

Moderna bilar har mycket elektrisk utrustning installerad vilket gör att kraven på ditt bilbatteri är höga samt ökar! Exempel på elektrisk utrustning bilbatteriet ska driva är; elmotorer till ställbara och uppvärmda säten. Elektriska backspeglar. Multimedia anläggningar. Elektriska kommandon till motorfunktioner och energibehoven och mycket mer.

Dina bilbatterier måste klara av att förse dina elektriska komponenter med tillräckligt med ström. Vet du hur mycket energi du behöver är det lätt att veta vilket bilbatteri från BOSCH som du ska ha. Titta på Youtube klippet eller läs om vilka energibehov produkterna klarar av att försörja under respektive produkt.

BOSCH S3 – Bra startbatterier

S3 - Bilbatteri serien från BOSCH

S3 – Bilbatteri serien från BOSCH

 

Har du en äldre bil som inte har särskilt många elektriska komponenter installerade och inte heller kör kortare sträckor särskilt ofta? Då är BOSCH S3 rätt val för dig och förser dina mindre energibehov väl!

 

 

 

 

 


BOSCH S4 – Bättre startbatterier

S4 - Bilbatteri serien från BOSCH

S4 – Bilbatteri serien från BOSCH

 

Åker du ofta kortare sträckor eller vet med dig att du har aningen mer elektrisk utrustning installerad i din bil? Då ska du köpa BOSCH S4!

 

 

 


BOSCH S5 / S5E / S5A – Bäst startbatterier

S5 - Bilbatteri serien från BOSCH

S5 – Bilbatteri serien från BOSCH

För större moderna bilar rekommenderas BOSCH S5. BOSCH S5 ger en säker start av stora motorer och en driftsäker strömförsörjning till all säkerhets- och komfort-utrustning som du har installerad.

 

Bosch S5A ersätter Bosch S5E & Bosch S6

 

 


BOSCH S6 [AGM] – Överlägsna startbatterier

bosch-s6

S6 – Bilbatteri serien från BOSCH

 

Maximal starteffekt & extremt många laddningscykler. Klarar strömförsörjningen av krävande elektrisk utrustning & återhämtning från djupurladdningar!

BOSCH S6 egenskaper är lämpliga att montera i nya bilar, SUV och taxibilar som använder mycket elektronisk utrustning.

 

 

 

 

 


Vilket BOSCH batteri bör jag välja?

Den här filmen har producerats av Bosch och visar dig hur de olika serierna förhåller sig till varandra. Det ger dig en guidning och hjälper dig i valet av vilken modell som du bör köpa utifrån dina behov, körförhållanden och till din bil.


EBF / Start-Stop & PowerFrame ® tekniken

Är din bil försedd med ett start/stopp-system? Då kan du inte välja ett “vanligt” bilbatteri utan välja ett bilbatteri med beteckningen EFB! EFB-teknologin tillämpas i både S5E, S5A och S6 modellerna från BOSCH. BOSCH uppfann Start-Stop tekniken. De har extremt hög cykeltålighet och är speciellt anpassade för fordon med modern Start-Stop teknik. Till och med när ett stort antal elektriska förbrukare i fordonet drar ström under stoppfasen står det tillräckligt med kraft till förfogande för att starta bilen.

Powerframe® tekniken är ett av trumfkorten hos Bosch. Med ett nät som leder elektronerna lättare genom blyplattorna hjälper det batteriet att lättare leverar ström och gör startbatteriet starkare och tåligare.


Återförsäljare av BOSCH bilbatterier

Mekonomen säljer Bosch startbatterier!
Sök med ditt registreringsnummer genom att klicka och fylla i ditt registreringsnummer i deras banner.

Sök efter ditt nya bosch bilbatteri hos Mekonomen

Sök efter ditt nya Bosch bilbatteri hos Mekonomen