TUDOR batterier

Tudor batterier anses av många som orginalbatterierna på den Svenska markanden. Tudor har länge haft nära relation både till de Svenska bilförtagen men också inom det militära. Detta har naturligtvis medfört ett gediget kunnande om strömförsörjning till allt mellan moped och ubåtar.

Lita på att ett Tudor batteri alltid får jobbet gjort!

Tudor batterier till din bil

Tudor har utvecklat nästa generations bilbatterier för personbilar och lätta transportfordon.
Det nya sortimentet består av den “klassiska batteriserien” med modellerna (Bra, Bättre Bäst) TUDOR Standard, TUDOR Technica & TUDOR High Tech. De har även för moderna fordon med den senaste tekniken låtit tillverka TUDOR EFB bilbatterier och TUDOR AGM vilket båda är bilbatterier med start-stop teknik som båda återvinner fordonets bromskraft.

TUDOR Bilbatterier
TUDOR Bilbatterier

TUDOR’s lastbilsbatterier & bussbatterier

Lastbilar och bussar kräver rejäl och driftsäker utrustning. Med TUDORS lastbilsbatterier & bussbatterier är leveransen säkrad och föraren kan känna sig trygg.

TUDOR batterier (Lastbil & Buss)
TUDOR batterier (Lastbil & Buss)

Båtbatterier & Marinbatterier – Start & Dual (förbrukning)

Eftersom alla båtar både har en motor som behöver startström samt förbrukande enheter så som kyl, lampor, GPS mm så har TUDOR tagit fram två olika batterier som båda är specifikt anpassade för att klara av de unika uppgifter som varje strömbehov kräver.

TUDOR batterier (Båtar & Marina fordon)
TUDOR batterier (Till båtar & Marina fordon)

Startbatteri till båten

När du ska starta din båt är det A / CCA du behöver, precis som ett bilbatteri behöver vid start av en bil. TUDORS serie startbatterier för båtar är praktiskt namngiven “Start” och under det produktnamnet finner du alla deras startbatterier till båtar!

Förbrukningsbatteri avsedda för marint bruk

Ska du istället driva dina elektriska enheter är det TUDOR DUAL du söker! Dessa batterier är robusta och klarar av en hel dagstur till sjöss. Har du någonsin varit orolig över din ström försörjning ute på havet? Med TUDOR dual kan du slappna av och njuta av din semester!


Tudors EFB & AGM batterier med Start-Stop teknik

Turdor har AGM batterier till både båtar och bilar.

Som båtbatteri är MAXXIMA det ultimata valet. Det kan monteras liggande i din båt och har mest startkapacitet / kg.

Till bilar rekommenderar vi Tudors Start-Stop samt AGM batterier.

TUDOR AGM
TUDOR batterier (AGM)

POWERFIT

POWERFIT är ett segment enastående standby batterier från TUDOR. Dessa batterier finns tillgängliga med många olika mått & kapaciteten varierar för att passa som backup till allt från larmcentraler till ett IT företags servers.


DEEP CYCLE

Batterier med deep cykel teknologi är prisvärda förbrukningsbatterier med vätska. De sitter i bland annat liftar och truckar och förser maskiner med ström under mycket lång tid. TUDOR deep cycle har förmåga att bättre återhämta sig från djup-urladdningar än vanliga vätska batterier även om detta aldrig är att rekommendera. Hitta TUDOR batteri DEEP CYCLE.

TUDOR Deep Cycle
TUDOR batterier (Deep Cycle)

TUDOR tillverkar även sina egna batteritillbehör

http://tudor.se/hitta-aterforsaljare/
TUDOR Batteritillbehör
TUDOR Batteritillbehör