iPhone laddare

Med iPhone laddare laddar du din mobiltelefon från Apple. Med varje ny modell kommer det ofta en ny laddare. Den ena lite finurligare än den andra. Tänk vad enkelt om man kunde haft samma laddare till alla modeller och istället kunnat bygga på sig ett “lager”. Då hade man ju kunna placera ut en laddare lite var stans i huset och aldrig behöva oroa sig eller leta om en försvinner. Men så enkelt ska det ju förstås inte vara…

Har din iPhone laddare blivit dålig? Eller behöver du köpa en ny Iphone laddare av någon annan anledning? Då är det bra att Rabatterier.se har samlat dem alla under ett och samma tak. För ström, det behöver både telefoner och smartphone användare. Inunder hittar du samtliga iPhone laddare under respektive kategori.


Laddare till iPhone 7

iphone-7-laddning-port

iPhone 7 laddnings- (Port)

iPhone 7 är sagd att ha förbättrat de mest essentiella aspekterna av användarens upplevelse. Med ett nytt förbättrat kamerasystem och ett nytt “uppslukande” högtalarsystem och den ljusaste och starkaste skärmen har det krävts att modellen även har det bästa batteriet i en iPhone hittills. Till detta behövs också en riktigt bra laddare, kanske till och med en trådlös?

 

Laddare och tillbehör till (NYA) iPhone 7 >>


Laddare till iPhone 6

iphone6-laddningport

iPhone 6 laddnings- (Port)

iPhone 6 är en slim modell av iPhone 5 men har behållt många av attributen som bland annat laddningsuttaget. Använd laddaren från den tidigare modellen eller hitta en ny genom att följa länken.

 

 

Laddare och tillbehör till iPhone 6 >>


Laddare till iPhone 5

iphone-5-laddningsport

iPhone 5 laddnings- (Port)

Kungen av sin era! Din iPhone 5 bör du bevara med värdighet. En trotjänare utan dess like och en modell vi nästan trodde skulle vara den sista. Om det inte vore för Appels uppfinnings rikedom… Laddarna förändrades också till 5an och byttes ut mot en ny, liten port.

 

 

Laddare och tillbehör till iPhone 5 >>


Laddare till iPhone 4

iphone4-laddningsport

iPhone 4 laddnings- (Port)

iPhone 4 tog välden med storm när den från iPhone 3 återgick till den stilrena designen som vi även återfinner hos 5an. Ett original man gärna behåller och fortsätter underhålla så länge det går. Behöver du köpa en ny batteriladdare till iPhone 4? En extra till hemmet eller för att slippa släpa fram och tillbaka till jobbet? Vi löser det!

 

 

Laddare och tillbehör till iPhone 4 >>


Laddare till iPhone 3

iphone3-laddningsport

iPhone 3 laddare (Port)

Om din iPhone har klarat sig så här många år är det bara att gratulera! Vi dock vill hjälpa dig värna om miljön något ytterligare och visar dig därför vart du kan köpa en ny laddare till din iPhone 3.

 

 

 

Laddare och tillbehör till iPhone 3 >>


 

Modellerna Iphone 1 & 2 är knappt i bruk längre och därför är det inte många återförsäljare som fortfarande tillhandahåller laddare för dessa.